lauantai 5. syyskuuta 2009

Pärinää odotettavissa

Hyvää syyskuuta arvoisat päristelijät!

Oletteko muuten huomanneet, että kohtasillään on kisoja tiedossa? Padasjoki Enduro on nyt sponsoreiden mukaisesti SEO-Enduro ja ajetaan 4.10. Tällä kertaa kannattaa todellakin osallistua, sillä kilpailun järjestäjät ovat hankkineet upeita ylimääräisiä bonuspalkintoja. Katso lisäpalkinnot tarkemmin PadMU:n kotisivuilta.

Lokakuussa on myös autojaoksella kilpailuita tiedossa. Lammi-ralli ajetaan jo seuraavana viikonloppuna 10.10. Molempiin kilpailuihin tarvitaan porukkaa töihin.

On tosi vaikea uskoa, että kaikki tämän blogin lukijat olisivat niin ujoja etteivät tohdi kommentoida kirjoitettuja viestejä. Uskon että PadMU:n hallituksenkin jäsenillä olisi jotain kirjoitettavaa, kun kilpailurintamallakin tapahtuu. Blogissa on varmaankin jokin vika, kun kommentteja ei ole tullut. Kommentteja voi jättää klikkaamalla kirjoituksen perässä olevaa X kommenttia linkkiä.

terveisiä vaan terveisiä

Bittitalkkari/Vulcan 800

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa PadMU,

Mahtaakos teitillä olla sellainen weppigalleria minne voisi laittaa kuvia näytille. Vuosien varrella on otettu kuvia, joita voisi vaikka jakaa muidenkin katseltavaksi. Mihinkäs niitä voisi laittaa ja onkos sinne joku salasana olemassa?

Tuo kommenttien sanavahvistus onkin varmaan tarkoitettu roskaviestien välttämiseksi.

Terv. Vulcan 800

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää olevan palkinnot kohillaan!! Taitaa meinaan olla noilla jotka noista taistelee niin pokaileita hyllyt täys? Ja sitten asiaan joka repii ja raastaa ja ki... Eli se oikominen pallomerkkien välistä!! ON SE PER..LE kun miehet jotka edustaa enskan huippua ei erota punaista ja sinistä toisistaan.Saa..na noi tappaa koko lajin luonteen.Mahtaa olla ylvästunne seistä "bodiumilla" ja tietää että tulipan oijottua ja sitäkauttta rikottua säänntöjä.Ne jotka edes yrittää noudattaa ns.sääntöjä.KÄRSII.Tulipahan vaan oltua ja seurattua totakin toimintaa Mäntsälässä.Jokainen kuulemma tietää ketkä tätä oikomista tekee.PERKELE!!

Anonyymi kirjoitti...

...Niin ja ton vuodatuksen takana on siis juha Salonen padasjoelta.Eli mulle voi sitten osoittaa haukut ja selkään ampumiset jne..Repii vaan kotelosta tommonen... ja saadaan tännekikin jotain puhumisen aihetta?? Mut jotenkin vaan toi pallomerkkien tarkotus menettää merkityksensä.Ne tietää mistä puhutaan,jotka lajista välittää????

Erkki kirjoitti...

Onhan tällekin palstalle saatu vähän tekstiä. Ottamatta kantaa anonyymin tekstin oikeellisuuteen tai muutenkaan mutta jos näin on niin SEO endurossa näitä pallomerkkejä pyritään valvomaan ja puuttumaan rikkeisiin. Jokainen kuljettajahan tietää mitä reitiltä poistumisesta seuraa tai ainakin on väittänyt tietävänsä kun on allekirjoittanut lisenssin. Toivottavasti kuljettajat ymmärtävät mitä tällainen mahdollinen omavalintainen reitin muuttaminen merkitsee sen lisäksi että saattaa päästä palkintopallille. Se voi myös vaikeuttaa kilpailujen järjestämistä sekä myös kuljettajien harjoittelupaikkojen saamista. Toivottavasti tästä ei ole tullut tapa jos tällaista on tapahtunut.Toivonkin että Padasjoelle saadaan hyvä ja rehti kilpailu eikä näihin rikkeisiin tarvitse puuttua. Hyvää syksyä kaikille ja menestystä tuleviin kilpailuihin. PS. Tälle palstalle saa kirjoittaa mielipiteitään toisetkin ja myös kuvia voi juklkaista galleriassa jos jollakulla niitä on.

Anonyymi kirjoitti...

Olis noista pätkistä voinut laittaa paremmatkin paikkatiedot. Nykyaikana kun voi laittaa kunnon karttalinkin. Voihan se olla ettei tuonne haluta ketään vierasta katsomaan aikataulusta puhumattakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Viestissä on vinha perä. Julkaistavat tiedot ovat olleet jossain määrin kiven takana, mutta ehkä niistä olisi apua edes loppumetreillä. Toivottavasti paikalle tulee muitakin sadetta pitämään.

Netissä olisi paljon mahdollisuuksia hoitaa tiedotus kunnolla, mutta julkaistavaksi sovittu tieto pitää olla käsillä hyvissä ajoin.

Bittitalkkari

Anonyymi kirjoitti...

Siis kannattaa katsoa Tapahtumat uudelleen osoitteessa http://www.padmu.fi/base/tapahtumat.html

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia, nyt löytää jo mk.lle ajallaan.

Anonyymi kirjoitti...

terzi!
kiitos järjestelyporukoille hienosti hoidetusta kisasta.oli sellanen mukavan ripeä vetäisy eikä tarvinnut huollossa värjötellä turhia.pikikset olivat öinen myteri huomioon ottaen loistavassa mutta liukkaassa kunnossa.pätkien merkkaus varsinkin taruksella huippuluokkaa verrattuna joihinkin sm-kapinoihin.pallomerkit olivat kerrankin oikeessa kohtaa!!ja kisan pätkät noin muutenkin paljon ajettavampia kuin noissa eliitti eli sm-skapois.yks kierros a/b lisää ni olis ollut täysin sm-kisa.kilpailija nro.4 kiittää!!

Anonyymi kirjoitti...

joopa joo.pistääkö kenenkää muun silmään paikallislehdessä ollut juttu seo-endurosta,tai siis jutussa käytetty kuva... käsittääkseni seo:n yrittäjä on sponssannut kisaa jollain lailla ja sit lehtijutun kuvassa ovat pääosassa reittimerkki,abc ja taulun risteys.jos kuuluisin järjestelyporukoihin niin antaisin kerhon puolesta paikallislehdelle kyllä vähän palautetta!

Anonyymi kirjoitti...

moroon tytöt ja pojat.tossa eilen keskustelin laivarannantien pekka vehkosen kanssa noista meijän ajopaikoista(auttoinen/maakeski).saakohan siel maakeskes ajaa myös talvella,tai siis onko luvat sinne kunnossa?ja saataiskohan pidettyä parit reittitalkoot kyseisissä paikoissa suht pikaisesti ennen ku maat jäätyy ja sataa sitä valkoista ainetta...?terveisin karolantien kaarmaikkel